NI MIŠIĆI, NI BRADA, ŽENE OTKIDAJU NA JEDNO: Samo ovakvi imaju prednost - OVO JE SVE ŠTO ONE TRAŽE od muškarca
Džejson Stejtam, Foto: EPA / Will Oliver

morate znati

NI MIŠIĆI, NI BRADA, ŽENE OTKIDAJU NA JEDNO: Samo ovakvi imaju prednost - OVO JE SVE ŠTO ONE TRAŽE od muškarca

Evo koji muškarci su najrpivlačniji ženama!

Objavljeno:

Ono što je za jednu ženu privlačno kod jačeg pola, za drugu je precenjeno ili odbojno. Međutim, prosek neki postoji. Svojevremeno, u mlađim danima, sinonim za privlačnog muškarca, pa čak i neodoljivog bio je Bred Pit. Vremena se menjaju, samim tim i afiniteti. Šta žene to danas najviše privlači?

U anketi sprovedenoj među više od 2.000 žena, stručnjaci su došli do iznenađujućeg rezultata, piše britanski The Sun. Mišićavi muškarci ispali su sa prvog mesta najprivlačnijih. Ćelava glava kod muškarca je nešto na šta su žene doslovno slabe i ovu fizičku osobinu smatraju najprivlačnijom. Ćelavost se nalazi iznad visokih jagodica i zelenih očiju. Kao primer najprivlačnijih muškaraca žene su navele glumce Vina Dizela i Džejsona Stejtama.

Široka ramena i plave oči su bile sledeće po popularnosti, zatim dlakave grudi, plavi pramenovi i tamna kosa. Brada je zauzela skromno sedmo mesto, odmah ispred visokih jagodica, brkova i zelenih očiju. Smeđe oči smeštene odmah izvan prvih deset, kao i pirsing i tetovaže. Jedna od glavnih istraživača Džesika Leoni istakla je da je lepota je u oku posmatrača

"Ako ste ćelavi, osećajte se dobro zbog toga. Na kraju krajeva, samopouzdanje je uvek privlačno, bez obzira na kosu ili njen nedostatak", istakla je ona.

BONUS VIDEO:

02:39

Komšije otkrile da li će kuća Vide Pavlović za koju kažu da je ukleta biti srušena

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.